
Admiral Hotel i København har åbnet ny restaurant og nyt ground floor med mødelokaler og eksklusivt privat lokale.
Efter måneders forberedelser er Admiral Hotels nye restaurant aye aye klar til at byde de første gæster velkommen til en ny social dining-oplevelse på havnefronten, som kombinerer den maritime stemning med levende madoplevelser inspireret af middelhavet.
"Vi har glædet os enormt meget til denne dag. aye aye er en vigtig del af den nye retning for Admiral Hotel, hvor vi ønsker at skabe en destination, der både appellerer til københavnere og internationale gæster,” siger hoteldirektør Jesper Stubgaard.
Med åbningen af aye aye introduceres samtidig første del af Admiral Hotels nye ground floor, der omfatter morgenmadsrestaurant, mødelokaler og aye aye Chambre – et privat, eksklusivt lokale med plads til 18 personer og en enestående udsigt til havnen og Operaen.
En Executive Head Chef klar til service
Bag grillen i aye aye står Executive Head Chef Andreas Tancula Møller, som har arbejdet intenst på at udvikle en menu, der hylder det bedste fra middelhavskøkkenet med nordiske råvarer.
"Det er en fantastisk følelse, at vi nu kan præsentere det, vi har arbejdet så længe på. Vi har skabt en menu, hvor åben ild, kvalitetsråvarer og smagfulde saucer spiller hovedrollerne. aye aye handler om at nyde mad i godt selskab, og vi glæder os til at byde de første gæster velkommen til en aften fyldt med velsmag, stemning og gode vine," siger han.
Hos aye aye er vin mere end bare en drikkevare – det er en oplevelse. Vinkortet er derfor nøje udvalgt og rummer en eksklusiv samling af fremragende vine fra anerkendte vinområder og små, passionerede producenter.
Atmosfære, havudsigt og social dining
aye aye er skabt til at være et samlingspunkt – et sted hvor gæster kan nyde maden uformelt, men med høj kvalitet og stor personlighed. Interiøret er inspireret af klassisk bådhusarkitektur med varme trætoner og nordiske farver, der komplimenterer udsigten over havnen. Terrassen, der efter planen åbner senere på året, vil give gæster mulighed for at nyde middagen med bølgerne som nærmeste kulisse.