
Hotel Faaborg Fjord ansætter den kendte kok og restauratør Thomas Pasfall som køkkenchef.
Hotel Faaborg Fjord skruer op for de kulinariske ambitioner, når den kendte kok og restauratør Thomas Pasfall tiltræder som ny køkkenchef den 1. september 2025.
Med en imponerende karriere, der tæller anerkendte restauranter og flere kulinariske udmærkelser, bringer Thomas en unik kombination af gastronomisk ekspertise, ledelseserfaring og passion for god mad til hotellets køkkener.
Hofkok og Michelin-hæder
Thomas Pasfall har blandt andet været hofkok på Kongeskibet, forpagter af Munkebo Kro og gennem en årrække drevet Restaurant Pasfall i Odense, som har fået hædrende omtale i Michelin Nordic Guide.
Med ansættelsen af den kendte kok ønsker Hotel Faaborg Fjord at styrke og udvikle sine køkkener yderligere, så de bliver det naturlige valg for både hotelgæster og Faaborgs borgere og besøgende. Fokus er ikke på fin gastronomi, men på det gode, ærlige køkken, hvor velsmag, kvalitet og gode råvarer er i centrum.
Styrket position på møde- og konferencemarkedet
Samtidig er det målet, at Thomas Pasfalls tilgang til mad og service skal være med til at styrke hotellets position som et af Sydfyns foretrukne steder til afholdelse af konferencer, møder og selskaber, hvor køkkenoplevelsen er en afgørende del af helheden.
”Vi har i forvejen et stærkt niveau i vores køkkener, og jeg er overbevist om, at Thomas Pasfall kan løfte det endnu højere. Hans erfaring, lederskab og evne til at samle et hold vil bidrage til, at vi fortsat kan levere madoplevelser, der passer til Hotel Faaborg Fjords ånd – ærlige retter med masser af smag og kærlighed til faget. Jeg glæder mig meget til samarbejdet,” siger Henrik Rafn, direktør for Hotel Faaborg Fjord.
Helhedsoplevelsen skal begejstre
Hotel Faaborg Fjord arbejder målrettet på at styrke sin position som et af Sydfyns mest attraktive møde-, konference- og feriehoteller, hvor helhedsoplevelsen – fra første indtryk til sidste bid – skal begejstre gæsterne.
Med Thomas Pasfall ved roret i køkkenerne får hotellet en stærk drivkraft, der kan omsætte ambitioner til handling og være med til at skabe madoplevelser, der ikke blot supplerer, men løfter hele hotellets profil og fortælling, skriver Hotel Faaborg Fjord i en pressemeddelelse.