
Tre stjernekokke indtager Det japanske Tårn i Tivoli med en koreansk-nordisk fine dining fusion.
Det japanske Tårn i Tivoli byder fra slutningen af august og en måned frem på en koreansk pop-up restaurant med et dream team bestående den af dansk-koreanske stjernekok fra den 2-stjernede restaurant Koan, Kristian Baumann, Youngjin Kim fra Koans søsterrestaurant, Juju, og den internationalt anerkendte kok og gastroentrepreneur, Reif Othman.
De tre herrer udgør tilsammen ”Modu – contemporary modern flavours” og byder Tivolis gæster på en særlig pop-up, hvor Korea, Danmark og Tivoli smelter sammen og skaber en unik fine dining-oplevelse med rødder i et af verdens mest hypede køkkener – det koreanske.
Det internationale samarbejde kan kun opleves i én måned – fra den 23. august og til og med 22. september – og kun i Tivoli, hvor forlystelseshavens gæster kan stifte bekendtskab med de tre kokkes versioner af koreansk fine dining.
Reif Othmanns innovative stil og Youngjin Kims dybe forståelse af koreanske smage bliver kombineret med Kristian Baumanns enestående opmærksomhed på detaljer og skaber en kulinarisk sammenfletning af kontinenter og køkkener – alt sammen båret af tre stjernekokkes passion for det koreanske køkken.
Modu byder på en 14-retters menu med retter som ”østers med yuzu & sesam”, ”makrel med shiso & grøn chili”, ”ørredrogn med æggeblomme og wasabi”, ”tofu med fjordrejer & GastroUnika Caviar” og ”nudler med aromatiske urter & blomster” – altså retter der parrer en dybtliggende kærlighed til det koreanske køkken med Nordens bedste råvarer.
Pop-up’en vil også byde på en omhyggeligt udvalgt drikkemenu med vine og koreansk Sool (alkohol).
Koreansk Fine Dining har de seneste år taget den internationale gastronomiske scene med storm med den unikke blanding af traditionelle smage og moderne kulinarisk innovation. Modus take på koreansk fine dining er dybt forankret i kulinariske traditioner og med fokus på friske, lokale ingredienser, og skaber et dogmefrit og legende køkken.